Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2012 11:56 - Пробуждане
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 8264 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 28.10.2017 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пробуждане 

Много хора минават през живота спейки.  Страдат, обвиняват всички и всичко и не сеimage замислят, че лесно могат да променят това. Просто трябва да се събудят! Започне ли събуждането, няма връщане назад. Включва се да работи неизползваната до този момент част на мозъка. 

Пътуването на личността към пробуждането минава през 3 етапа:

1.             Вие сте жертвамислите, че Светът иска да ви хване на тясно, иска да страдате. Мислите, че нищо не зависи от вас, а от правителството, шефа ви, обстоятелствата. Измъчвате се, оплаквате се, чакате по-добри времена... Обществото възпитава жертви. Те са лесни за манипулиране.

2.            Вие поемате контролаосъзнавате собствената си сила и в стремежа да имате контрол върху себе си и другите, бързо се изхабявате, тъй като разума ви обработва 15 бита информация в секунда, а Светът ви праща 15 милиона бита в секунда... Търсите логика във всичко, което се случва, но не успявате да я намерите и протестирате, бунтувате се. Животът ви се струва по-добър като цяло, започвате да четете подходяща литература и работите за промяната в съзнанието.

3.             Вие се пробуждатеосъзнавате, че с цялата си новооткрита сила не можете да имате контрол върху всичко... доверявате се на Живота и се оставяте във властта му... Започват да се случват Чудеса...  Разбирате, че най-великото, което можете да направите,  е да живеете в мир и съгласие всеки момент...

 imageВлязох в третия етап и вероятно, сте мои спътници, след като четете това. Изпитвам душевен Мир, който ме изпълва и надхвърля границите на Разума ми... Сложих край на вътрешната борба и противоречия, напълних се с Любов – тя стана моята пътеводна светлина в Живота. Живея в Хармония със себе си и душевен покой изпълва цялото ми същество.

Изгубя ли баланса и душевния си мир, започват да се случват неща, които ми показват, че съм на грешен път и трябва да се върна... Научих се да се доверявам на себе си и на вътрешното си усещане за истина, защото то е единственото, на което можете да разчитате със сигурност.

Съзнанието ми работи и води до резултати.

Подсъзнанието ми работи и се случват Чудеса!

А вие за вас какво бихте избрали?image

За контакт:

skype: sennata7


e-mail:  sennata7@yahoo.com

+359 888 55 31 55


 

Наталия Седова

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. georgiev6908 - ЧУДЕСЕНА КАРТИНА ОПИСВАЩА ХАРМ...
25.12.2012 10:36
ЧУДЕСЕНА КАРТИНА ОПИСВАЩА ХАРМОНИЧНИЯ ДУШЕВЕН МИР ВЛИЗАЩ В СИНХРОН С БОЖЕСТВЕНИТЕ ОСНОВНИ ПОТДЪРЖАЩИ И ГРАДИВНИ ВИБРАЦИЙ НА РЕАЛНОСТА.
ДУШАТА,КОЯТО Е БОЖИЙ ЗАРЯД Е НЕОБХОДИМО ДА Е С ПОЛОЖИТЕЛНА НАСТРОЙКА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАЩА В НЕГОВАТА ЕНЕРГИЙНАТА РЕАЛНОСТ.

ТОЕСТ УВАЖЕНИЕТО И ЗАЧИТАНЕТО НА ЖИЗНЕНИЯ ПЪТ НА ДРУГИЯ И ПОЛОЖИТЕЛНОТО ГРАДИВНО МИСЛЕНЕ СА ОСНОВНИТЕ НИ ЦЕЛИ В ТОЗИ ЖИВОТ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297608
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив