Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2010 21:01 - Трансфер Фактор e МОЩЕН ИМУНОКОРЕКТОР!
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6568 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 05.01.2019 20:24


Революция в имунологията:
Трансфер Фактор

Мощен и универсален природен
имуномодулатор
 

                Трансфер Фактор е интелектът на имунитета. Това са малки пептидни молекули, с големина 1000 - 10000 далтон, съдържащи 44 аминокиселини,  от групата на цитокините. Те предават-трансферират информация на незрели имунни клетки, как да работят правилно, елиминирайки заплахата за нашия организъм. 

           Източник за получаване на Transfer Factor™

   Единият начин за извличане на ТФ  е от левкоцитите на кръвта. В продължение на 40 години той  успешно се прилага под формата на инжекции при болни с имунодефицит. Откриването на ТФ в кравя коластра и кокоши  жълтък прави възможно приемането му перорално, на капсули. Самите молекули не се разграждат при храносмилането и са абсолютно безопасни  както за бебетата, така и за възрастни хора.

       Какви са съставките Transfer Factor 4Life Research?

 

ТФ е сбалансирана смес от три функционално различни фракции, които осигуряват ефективността на  имунната система.
   1. 
Индукторите осигуряват общата готовност на имунната система, стимулират Т-клетъчния имунитет, повишавайки и засилвайки функциите на натуралните килъри. 2. Супресорите регулират интензивността на имунната реакция,  предотвратяват автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. 3. Антиген-специфичната  фракция осигурява възможност  на имунната система  много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организъм.
image

Основното биологично предназначение на ТФ в организма е да осигурява имунната защита от бактерии, вируси, гъбички, ракови клетки и други антигени, предизвикващи аномалии  на жизненоважни процеси в организма.

                 Трансфер фактор е предназначен за:
Подобряване на работата на имунната система;
По
добряване на резистентността на организма към стрес, натоварване и заболявания;
Повишаване на  устойчивостта към климатичните промени и смяна на часовото време;
Пов
ишаване на  качеството на  живота при хронични заболявания.
         В научните публикации са отразени
         положителните резултати при:

поражения на кожата и лигавицата от вирус херпес, включително офталмохерпес, хронични заболявания, предизвикани от цитомегаловирус и Епщайн-Бар, кожно гъбични поражения, дерматит, туберкулоза, проказа, лайшманиоза, бруцелоза, хламидиоза, вирусен хепатит В и С, СПИН, криптококоза, токсоплазмоза, вирусен и рикетциозен енцефалит (болестта на Лайм), немотивиран тежък астеничен синдром тип СХУ (синдром на хроничната умора), тежка миастения, упорито рецидивиращи  инфекции на урогениталния тракт и УНГ-органи, остеомиелит, сепсис, алергии, бронхиална астма, атопически дерматит, псориазис, онкологични заболявания  (остеосаркома, рак на бъбрека, млечна жлеза, стомаха, дебелото черво, назофаренгиален рак), при корекции на имунодефицита, предизвикан от химио- и лъче терапия, операционен стрес, болест на Алцхаймер и Паркинсон, епилепсия и детски  аутизъм, остър склеротичен  паненцефалит, язва на дванадесетопръстника, асоциирана с хеликобактер, захарен диабет, хронична гранулематозна болест Уискот-Олдридж, лимфогранулематоза (болест на Ходжкин), лимфома на Беркот, епидермална дисплазия (множествени злокачествени поражения на кожата), системен еризипал (червен вятър).

Описание на действието на ТФ за неспециалисти

     Действието на ТФ може да се обясни много елементарно. Имунитет е способността на организма да се противопоставя на външни въздействия, нашествия от бактерии, вируси и вътреклетъчни паразитарни инфекции.
   Представ
ете си, че Вашия организъм е бойно поле, а нападателите са вируси. Защитата на организма-имунната система е лошо обучена и невъоръжена армия от неграмотни войници без офицер, които  не могат да определят, кои са враговете. Със всяка битка, а най-вече с напредването на възрастта броят на тези войници намаля. Това създава благоприятна среда за развитието на вирусите и паразитите в нашия организм, тъй като те се страхуват само от имунната ни система, а почти всички болести имат паразитарен произход.
      Това което прави ТФ е смяна на лошо
обучените войници с прекрасно въоръжен отряд за «специално назначение», който не само веднага разпознава враговете, но и се командва от добре организиран щаб на чело с велик полководец. Когато врагът е победен, армията на защитата(супресорите) спира активните действия. ТФ няма аналог и е единствен продукт за автоимунни заболявания.
       Важно е: 
антибиотиците абсолютно не действат на вируси, а водят само до дизбактериоза в организма (нарушават добрата флора в тялото).  Вируса може да бъде победен само от имуннитета.
    Нормализацията на функцията на имунитета води до възстановяването на здравето. Това важи и за имунодефицитни и  автоимунни заболявания, което обяснява  широкият спектър на действие и резултативност на Трансфер Фактор

                4Life Research е вече и в България!

Продуктите: 
 

4Life Transfer Factor® Classic    

 image

   Съдържа концентрат ТФ, извлечен от коластра на крава. Действа на принципа на поливалентна ваксина. Истински имуномодулатор. Повишава активността на NK-клетките през първите 4 часа на 103%, а в рамките на 48 часа - 204%!  
Препоръчва се

при всички нарушения на работата на имунитета. Особен интерес предизвикват детската възраст, новородени бебета, бремени жени, вътрематочни инфекции, алергии и др. 

image             4life Transfer Factor® Tri-Factor         
      
     Съдържа ТФ от коластра на крава и жълтък  от кокоше яйце. Деликатно регулира имунните реакции. Истински имуномодулатор. Повишава ефективността на NK-клетките на 283%. Абсолютно безопасен за всяка възраст и вида на заболяването. Препоръки: Широк спектър на действие, както и при TF classic. 

 4Life Transfer Factor® Plus Tri-Factor™ Formula
Съдържа TF tri-Factor,  цинк метионин и патентована комбинация от Кордиванти (инозитол хексафосфат, фитостерол от соя, екстракт от китайски и японски гъби, бета-глюкан от мая и овес, екстракт от алое вера, екстракт от маслинови листа). Истински имуномодулатор. Комбинацията притежава доказан синергичен ефект - увеличава активността на NK-клетките на 437%!image

Препоръки: Онкологични заболявания, депресии, доброкачествени образувания, хронични инфекции, остри възпалителни (инфекциони) заболявания и др. Препоръчва се да се съчетава с ТФ класик, Tri-Factor или Рио Вида.

    

4Life Transfer Factor BCV™
           Съдържа ТФ Tri-Factor с действие, фокусирано  на инфекции (вируси, бактерии), предизвикващи увреждания на сърдечно-съдовата система. Действието му е подсилено от природни витамини А, С, Е, ниацин, В6, фолат, В12; минерали в най-биодостъпния им вид: магнезий, цинк, селен, мед, калий, и патентована фирмена комбинация: екстракт гинкго билоба, чесън, глог, Q10, резервератрол, мая от червен ориз, масло от джинджифил. www.youtube.com/watch image  

Препоръки: Осигурява пълна противовъспалителна и антиоксидантна защита за сърдечно-съдовата система, подобрява състоянието на сърдечния мускул, кръвообращението,  нормализира холестерина и холестерола, артериалното налягане и подобрява еластичността на  кръвоносните съдове.

4Life Transfer Factor ReCall™  www.4Life.com    ID 6799854

 Съдържа: TF tri-factor,  насоченimage за борба с инфекциони агенти, водещи до нарушение на функциите на главния мозък. Действието му е подсилено от патентована формула: магниев окис, винпоцетин, екстракт от плаун, соев лецитин, глицерофосфохолин, N-ацетил-тирозин, N-ацетил-цистеин, екстракт гинкго билоба, мелиса. Препоръчва се за профилактика за всички възрастови групи, за поддържане на нормално функциониране на главния мозък (паметта, острота на ума), подобрение циркуляцията на кръвта и насищане с кислород. Като комплексна метаболизтична терапия се препоръчва за постояно ползване от хора, страдащи от нарушени  функции на мозъка, най-вече в преклонна възраст.
image
4Life Transfer Factor® RioVida® Tri-Factor™     - Течна  диетична добавка, съчетаваща в себе си TF tri-factor и мощните  антиоксидантни свойства на сок от бразилско асаи. Вкусът и качествата й се подобряват с помощта на 100% чист сок от нар, черна боровинка, бъз и червено грозде. ТФ увеличава ефективността на имунитета с 283%. Рио Вида мощно възстановява енергийният баланс, подобрява състоянието на кръвта, стомашно-чревният тракт, перисталтиката, черният дроб, сърдечно-съдовата и нервна системи.
За допълнителна информация и въпроси:

http://bgtf4life.blogspot.com
http://www.facebook.com/4life.bg
e-mail:  sennata7@yahoo.com            skype:  sennata7
GSM:   +359 888 55 31 55
Наталия Седова
http://bulgaria.4life.com/  ID 6799854

 








Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. sluuby - Е...
13.03.2010 21:11
Колко много факти... След като ги прочетох, направо се почуствах глупав :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297425
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив