Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2012 20:50 - Децата на Палестина и Смъртта!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2453 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гледам снимките от бомбардировките върху затвора на открито Газа, които тези дни заливат интернет пространството и сърцето ми кърви – няма думи на нито един човешки език, които стигат, за да можеш да заклеймиш случващото се.

Докато Европа умува как да въведе във всички европейски страни Специализирания съд над децата ни, Израелските бомбардировачи вече го въведоха – недвусмислено категорично и без право на обжалване – съдът на политиците над децата ...
... на една от снимките малка къдрава главица и разперени пухкави ръчички, завинаги вкопани в земята и покрити с прашни отломки от тухли,
... на друга снимка три дечица положени в носилка, окървавени и накъсани на части, като захвърлени на бунището вече никому ненужни детски играчки,
... на трета снимка момченце заспало вечния си сън, а до телцето положено прекършеното му стъпалце в непокътнато сандалче.

Господи!!! Боли...

Господи, защо животът ни се превърна в тази грозна античовешка и антиживот гротеска!?... в ужас, по-ужасен и от най-касовия Холивудски филм на ужасите!?

Разтърквам очи отново и отново и искам да се събудя, да прекъсна този кошмар – съновидение. Защото не може да е истина!
Не може да се случва Това – та нали сме хора! Нали сме родители, майки и бащи, човешки същества с туптящи сърца!

Кога успяха да подменят света ни!?

Откога децата вече са за обстрел, и за Специализирани съдилища за деца, и за отнемането им от родителите им родни, за да ги „приемстват“ гей семейства!? Откога Земята ни се превърна в гробове детски, а децата ни в изпотъпкани окървавени цветя, които някой не иска да види разцъфтели!?

Няма ли да спре това световно политическо издевателство над децата ни!?

Защо родни телевизии като Бтв открито оправдават бомбардировките над Газа, като се опитват да ни внушават, че децата на Палестина са "терористи" и заслужават съдбата си? Нима има на този свят дете, което да е заплаха за въоръжените до зъби военни чичковци, или за самолетите бомбардировачи!?

Гледах отпечатъка на смъртта върху детските личица. Някак си странно умиротворени си отиват от нас децата на Палестина – някак си странно безметежни, отпуснали се завинаги в прегръдката на Отвъдното, въпреки ужасно осакатените им телца, заспали съня в ръцете на Вечната Утешителка...

Трудно е да си дете в един Свят без Любов - света на възрастните и техните политически и икономически съображения, света на Лъжата и завоалираните интереси, света на безумието и безчестието. В един свят на Омразата децата не могат да виреят – отиват си, връщат се там, където Любовта и Утехата ги чакат с отворени обятия, там, където децата ни винаги са принадлежали - Светът на Благодатта.

Днешният ни възрастен свят е светът на агресията, и нечовечността, и геноцидните закони на човешкото унищожение; светът, в който човешкият живот не струва - струват политическите интереси; детският живот не струва - струват глобалните стратегии за намаляване броя на хората и техните деца, женският живот не струва – струват правата на гейовете и най-вече правото им да си пазаруват деца и жени под наем.

Простете ни, мили деца на Палестина, простете ни, че позволихме Лъжата да ни владее и убива...



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016280
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031