Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2011 08:24 - Мъжкото здраве не е само за мъже
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 7238 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 11.12.2011 08:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На скоро прочетох в блога на един приятел: "Аз съм шокиран!!! Вчера ми се обади майка ми ими каза, че най-големият ми приятел от детските години е в реанимация. Той е на 33години, а сърцето му спря да работи. Преди 5-6 месеца той ми сподели, че живее под огромното физическо натоварване в работата си. Посъветвах го да вземе профилактични мерки за здравето си. Но, разбира се, той е от тези мъже, които смятат, че са здрави като бикове и не искат да променят нищо! Драги мъже! Честно казано, ние не се грижим за здравето сиimage докато не "се срутим" на цяло!!! Кому е нужно да "бачкаме" докато ни спре сърцето? На работодателя ви му е безразлично - той ще наеме друг на работа! Но ВИЕ не бъдете егоисти! Животът ви принадлежи не само на вас, а и на семейството ви, децата ви, съпругата ви, родителите ви, приятелите ви!!! 
  Силно се надявам, че приятеля ми ще оживее... Тук не става въпрос за оздравяване, а за оцеляване... След като сте го прочели до край, то МОЛЯ ви - замислете се за здравето си и започнете да се грижите за него! Тези от нас, които правят голям бизнес, нека да се замислим, дали има смисъл да бъдем много-много богати...в гробището...? Бъдете здрави, обичайте близките си, не им причинявайте болка с отношението си към здравето!!!
С уважение, Имантс, Латвия"




Гласувай:
6



1. halon - Точно така е, за съжаление. . . Мой ...
11.12.2011 10:58
Точно така е,за съжаление...Мой близък сега гасне пред очите ми,а е толкова
късно да му се помогне с нещо.
цитирай
2. sennata7 - Има ситуации...
11.12.2011 18:32
Има здравни ситуации, в които с нищо не може да се подейства, но в повечето случаи Transfer Factor помага за оздравяване и действието му наистина е учудващо бързо. Какъв е проблемът при вашия близък? Мога ли да ви бъда полезна?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297419
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив