Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2011 20:19 - Transfer Factor е МОЛЕКУЛАТА НА ЛЮБОВТА
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10136 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 23.08.2012 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съвремената медицина е на прага на кризата. Тя не лекува рак, не лекува много болести. Вниманието трябва да бъде съсредоточено не на болестта, а на оздравяването. Тази промяна на гледната точка води до излекуване.  Изцелението на организма е корекция на работата на органите до възстановяване на правилната им функция.
Много би помогнало „приятелството” между съвремената медицина и комплексния подход към здравето, когато се лекува не орган, а организъм.

Медицината на бъдещето е информационна медицина. Тя работи с тези участъци в тялото ни и тези органи,  където  е нарушено или „изкривено” предаването на информация между клетките. Възстановяването на информационния поток води до възстановяване работата на клетката, съответно на - > тъканта и като следствие - > органа като цяло. Болестта не е нищо друго, освен прекъсната или изопачена клетъчна информация. Болните клетки в определен орган пречат на информационния поток да протича и през другите органи, затова болестта никога не е "самичка". Обикновено те са "букет от болести". В малка или голяма степен се засягат няколко органа и вие започвате да изпитвате слабост, умора, ставате податливи на стрес, а като физическо  проявление - обриви, алергии, пъпки, косопад или нещо по-сериозно - дископатия, артрит, диабет, хипертония...

Искате ли да спрете развитието на болестните процеси в тялото ви? Искате ли да се предпазите от образуването на подобни процеси? Искате ли да бъдете полезни на следващите поколения - вашите деца и внуци? Искате ли да се чувствате млади и здрави?

Ако вашите отговори на тези въпроси  са "не, не искам", спрете до тук.

За другите, които неистово искат да водят качествен живот и да не бъдат в тежест наблизките си със заболяванията си и постоянните си оплаквания мога да кажа, че сте на правилното място в точното време. Здрав и качествен живот може да има всеки човек в България и извън нейните предели.
Информацията за Трансфер фактора, която споделям с вас, е минала през мен и цялото ми семейство. Когато на мен ми разказаха за Трансфер Фактора, този термин нищо не ми говореше, НО видях, как след 4 капсули ТФ пред очите ми един приятел се съвзе от кризата, която го мъчеше. После "чудесата" продължаваха! Той спря лекарствата, коитоimage вземаше вече 15години.
Големият ми син е спортист, пръщи от здраве. Започна да взема ТФ от чисто любопитство. Няколко седмици по-късно изчезна бемката на лицето му, заради която той вечно беше брадясал да "не бие на очи" кафявото петно на бузата му. След тази случка започнах да търся информацията и разбрах, че изчезват само "опасните" бемки, които предизвикват рак на кожата. Кой можеше да предположи, че това прекрасно здраво момче имаше предпоставки за рак!? Безкрайно съм щастлива, че спестихме толкова проблеми!
        Малкият ми син от много години имаше алергия. Не можехме да определим на какво точно, просто от време на време тя се възпламеняваше. За мен най-страшното беше чувството на безпомощност. Много исках да помогна на детето си! И аз като повечето хора се съмнявах... Днес твърдо заставам до Трансфер фактора и като майка твърдя, imageче по-добро от това, което ни е дала Природата, Човек не може да синтезира! Трансфер фактор е молекулата на Живота, молекулата на Любовта, дадена ни да бъдем здрави. Затова начинът на предаването на тази информационна молекула е от Майка на Дете чрез кърмене! Всеки от нас я има, защото Природата е по-мъдра от най-мъдрия лаборант и се грижи за телата ни.
Имунната система е естествената защита на организма. С помощта на
Transfer Factor се повишава ефективността й, и тя поема контрол върху проблемните зони в тялото. Разбира се, че има имуностимуланти, които „форсират” работата на имунната система. Какво да правим в случаите, когато има автоимунно заболяване (алергия, артрит, астма, хашимото и мнооооого други) и имунната система и без това е хипер-активна? Още ли да я стимулираме докато се „пръсне”?

http://www.youtube.com/watch?v=L02EyjJl26I
Мнението си за Трансфер Фактора  изказва академик Боковой А.Г., д.м.н., професор, завеждащ на инфекциозното отделение на Кремльовската болница в Москва

Излагаме тялото си на «лудо натоварване», особено в градски условия. Когато се храним, е необходимо да се справим с некачествената храна, когато дишаме, необходимо е да наутрализираме отровите във въздуха за да не увредим белия си дроб. Клетките на Имунитета загиват в тази тежка борба, а новите, които се раждат, не успяват да се обучават. Какво може направи една «награмотна» клетка? Как да се справи в тежките условия на постоянна борба с заобикалящите ни отрови? 
Трансфер Фактор е интелектът на имунитета. Той е ИМУНОКОРЕКТОР.  „Сканирайки” тялото, той работи там, където е необходимо,  без да му посочвате вие мястото, той сам го намира.
 Трансфер Фактор не може да се предозира, абсолютно безопасен и е необходим за всеки жив организъм.

Идва зима, а с нея и грипния период. Благодарение на Transfer Factor® в семейството ни се чувстваме защитени. Желая ви да изпитате щастието на това чувство на защитеност!

Бъдете здрави вие и близките ви!

http://sennata7.podfm.ru/my/3/ - Аудио на BG ТФ е Малък Гигант”

Болен се моли в Господен храм: "Господи, помогни ми, дай ми здраве!"
    Господ му отвръща:"Вземи си, дал съм ви всичко за живота -въздух, вода, слънце, храна, растения, дал съм ви молекулата на живота за да ви пази от болестите. Още ли се съмняваш в любовта ми? Ти искаш и аз ти давам, но ТИ трябва да я ВЗЕМЕШ!”      

За връзка: skype: sennata7
e-mail:  sennata7@yahoo.com
bgtf4life.blogspot.com/
+359 888 55 31 55
Natali Sedova










Гласувай:
9



1. vadim - :)
25.09.2011 07:06
Чудех се, защо е "Молекулата на любовта" :) Очаквах да е нещо за секса . Сега ми стана ясно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 298142
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив