Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2010 09:58 - Важно ли е днес да направим нещо различно от вчера?
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 8305 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 27.01.2012 09:10


             Защо повечето хора на 40-50 годишна възраст все още нямат стабилен финансов доход и не са постигнали сериозни материални резултати? Отговорът е прост! Защото не са го искали, не са си поставяли такава цел!image             Замисли се, в каква ситуация се намираш ДНЕС точно ТИ.   Какъв доход имаш, колко часа от денонощието продаваш на някой друг, работейки за неговото забогатяване, каква кола караш, в какво жилище живееш? Четеш ли менютата в ресторантите «на арабски» - от дясно на ляво, започвайки от цените?

Днешната ти ситуация  е резултат от действията ти в миналото!

 С какво се занимаваш през последните 10 години? а 20?.... Имаш ли това, което би искал да имаш? Това, за което си мечтал, към което си се стремил? Помисли си, дали ще се промени нещо за в бъдещето, ако продължаваш да правиш същото, ако не направиш никакви промени в живота си???

Дефеницията на глупостта е: «Да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат!

Имаш ли цел, животът ще ти покаже, как да я достигнеш. И не се страхувай да си поставяш големи цели, дори и да ти струва невъзможно  тяхното осъществяване. Към тях ще те заведат малките победи над обстоятелствата, но най-вече над себе си. По пътя към мечтата ти ще има препятствия, но когато знаеш, къде отиваш и защо го правиш, няма да има пречки, които да те спрат, най-много да те забавят малко!

Имаш ли планове за следващите 5 години? а 10? imageС какво ще се занимаваш? Къде искаш да отидеш на почивка? Но най-важното,  какъв човек искаш да бъдеш след 10 години?  Преуспяващ, здрав, позитивно настроен, контролиращ съдбата си или  болен, беден, вечно обвиняващ обстоятелствата и правителството? Отваряш хладилника си, а той ти прави сриптийз насреща. Кой е виновен?  Политиците ли? Колата се развали, а нямаш пари да я оправиш.  Виновна е световната криза! Детето иска нов компютър. За съжаление, заплатата не стига. Шефа  е виновен!  Обвиняваш ли другите за бездействието си?

          Най-доброто, което можеш да направиш за бедните е

да НЕ  бъдеш един от тях!

Но количеството на парите не е определящо, по-важно е, какво ще направиш с тях. Домовете за сираците се строят с пари! Ще си направиш ли живота по-комфортен? Ще пътуваш ли? Ще правиш ли благотворителност? Ще правиш ли дарения?

ТИ РЕШАВАШ!

                Една простичка и много дълбока мисъл прочетох в книгата на Ричард Брансон: «Няма значение, какъв искаш да станеш и какво искаш да постигнеш в живота си – ТИ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ!»

               ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО! Убедена съм!  Страшничко е направиш първата крачка..., после втора..., трета... Но като се обърнеш назад и видиш, какво оставяш след себе си и как израстваш... и  ти става весело, и ускоряваш темпото, започвайки да се забавляваш.

Желая ти да вървиш към мечтата си леко, бързо, не чувствайки умора,  оставяйки след себе си само хубави неща, усмивки и радост! И нека тези, които искат същото, което искаш и ТИ, да те последват с удоволствие и надежда!

http://sennata7.podfm.ru/my/1
vbox7.com/play:063a4682

                                     За допълнителна информация и въпроси:

http://bgtf4life.blogspot.com/
http://europe-4life.com/

twitter.com/sennata7
bulgaria.4life.com/     ID 6799854  

e-mail:
  sennata7@yahoo.com

skype:   sennata7
tel. +359 888 55 31 55

Наталия Седов
a

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - TRANSFER FAKTOR E JIVOTA
14.12.2010 10:49
KOLKOTO I DA NE NI SE VQRVA MARZELA DO NIKADE NE VODI RABOTA I ZDRAVE IMA KOITO TARSI VINAGI NAMIRA SAS TRANSFER FAKTOR 4UDESA IZBIRA I NQKOI DEN S OKEANI SE IZDIGA
цитирай
2. анонимен - DAQNA MILANOVA GO NAPISA
14.12.2010 10:55
IZVENETE
цитирай
3. sennata7 - Благодаря Ви, Даяна!
15.12.2010 20:38
Радвам се, че сме с Вас на едно мнение и за работата и за здравето! А Трансфер Фактора е наистина ЧУДО. Просто едни хора вярват, взимат го и си решават проблемите, а другите не вярват, не го взимат и си живеят с проблемите. Личен избор!
цитирай
4. анонимен - Какво можеш да купиш с пари.
16.12.2010 09:44
Много ми харесаха всички написани сентенции.Щастлива съм,че съдбата ме срещна с теб и ТФ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297418
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив