Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2010 10:47 - Нямаш време?
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4905 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 03.01.2012 08:13


                      Понякога изпускаме шансовете, които ни праща Съдбата, защото не разчитаме сигналите й. Шансът чука на вратата, а ние сме си сложили тапи в ушите. Съдбата ни изпраща светлинен сигнал, а ние сме със слънчевите очила... Съдбата ни праща приятел, който казва: „Имам нещо изключително за теб!”  А ние отговаряме: „Нямам време!” Защото ако чуем тази информация, трябва да предприемем действия, а това никак не е лесно...да действаш! Най-вече страшничко е,  ако не си правил нещо подобно преди, и не знаеш, откъде да започнеш. НЕ СЕ СТРАХУВАЙ!!! Съдбата винаги ти изпраща нужните хора,  мисли, знания и сили, които са необходими да се справиш със задачата, ако ТИ ИСКАШ да се справиш с нея!               И най-дългият път започва с първата крачка...image Действайте! Гмурнете се в Живота! Не оставайте на брега, намокрете се и усетете насладата!  
Живейте на 100%!
       
За да имаш големи пари, необходимо е да работиш много. Но работата не е задължително да има твърдо работно време, шеф и офис. Можеш да печелиш големи пари, ако работиш когато искаш, където искаш и с когото си пожелаеш. Това е Мрежов Маркетинг! Има много митове за Мулти Левъл Маркетинг.   Кои от тях са верни? Не знам... Знам само, че тази индустрия напредва въпреки всичко и завладява все повече сърца и пазари.  В нея има пари за тези, които са последователни, постоянни и следват системата.  Защо аз избрах 4
Life Research? Заради сигурността и недежността на компанията. Конкурентните компании от МЛМ признават Маркетинг  Плана й за най-добрия в мрежовата индустрия. А и се влюбих в продукта - Трансфер Фактор! Той носи Здраве, Любов и Живот! Повече хора трябва да знаят, че вече има изход от неразрешими здравни ситуации!
Мили хора! Помогнете си! Важно е, какво искаш Ти! Здраве? Пари? Признание? Общуване? Пътувания? Вътрешната мотивация води до Успех! Вярвам, че ТИ МОЖЕШ!
video.mail.ru/mail/sennata7/_myvideo/16.html
video.mail.ru/mail/sennata7/_myvideo/17.html
                                                                
                                                                 За контакт: e-mail: sennata7@yahoo.com        
    skype: sennata7
GSM:    +359 888 55 31 55  
Наталия Седова
bulgaria.4life.com/    ID  6799854







Гласувай:
6




Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - нямаш време
02.11.2010 11:21
винаги това което казваш е точно, само човек да умее да чува!
цитирай
2. sennata7 - Изкуството да допускаш...
15.11.2010 09:25
Моята цел в този пост беше да апелирам към всички съмняващи се ДА ДОПУСНАТ ХУБАВИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СИ! Заобиколени сме от възможностите, които ни предлага Животът, но ако самите ние не ги допуснем, няма как да се случат точно с нас, просто ще се случат с някой друг...
Знам го от опит и съм благодарна на човека, който ми отвори очите и ми каза: "ДОПУСНИ...ДА СЕ СЛУЧИ ТОЧНО С ТЕБ!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297417
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив