Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2010 08:52 - ТРАНСФЕР ФАКТОР (въпроси и отговори)
Автор: sennata7 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 13069 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.02 20:59


  ТРАНСФЕР ФАКТОР Въпроси и отговори  
  • 1.     Какво е 4Life® Трансфер Фактор?

 

  Информационна молекула, създадена от природата за предаване на имунен опит от поколение на поколение. Представлява верига от малки пептиди, състоящи се от 44 аминокиселини.    

2.    
Каква е историята на откритието на 
Трансфер Фактор?

Имунологията е сравнително млада наука. Нейното раждане се дължи на великия откривател Луи Пастьор (открил ваксинацията) в края на 19 век. И. Мечников (открил фагоцидозата) и Пол Елрих (открил антителата) в началото на 20 век. Последните две открития били удостоени с Нобелова награда. Благодарение развитието на науката и новите технологии, през 1949 г. доктор Х. Шеруд Лоурънс направил сензационно откритие, отварящо нова страница в имунологията. Той открил неизвестни по - рано субстанции, имащи извънредно важна роля в имунитета. Нарекъл ги е Трансфер Фактор (фактор на пренасяне).         

3.    
Какво е коластра?
       
Коластрата е рядка жълтеникава течност, отделяна от млечните жлези на женските бозайници през първите дни след раждането, преди да започне отделянето на истинско мляко.          

4.    
Защо учените са търсили Трансфер Фактор
в коластрата?
Наблюдения са показали, че новородените теленца често загиват, ако нямат възможност да засучат майчино мляко, дори наоколо да има изобилие от друга храна.  Смъртта им настъпвала от различни инфекции. Така учените установили, че майката предава Трансфер Фактор чрез млякото.  

5.    
Какво е предимството на 
4Life® 
Трансфер Фактор? Молекулите Transfer Factor са еднакви при всички гръбначни и могат да се предават от един вид на друг. Едрият рогат добитък притежава мощна имунна система, която му позволява да оцелява в абсолютно антисанитарни условия. Тяхната "героична" имунна система изработва ефективните форми на Transfer Factor
         
6.  Какъв е механизмът на действието
на Трансфер Фактор?
ТФ е балансирана смес от три отделни фракции, които осигуряват ефективността на имунната защита:
-         Индукторна – стимулаторна - подобрява NK-клетъчната функция.
-         Антиген специфична - дава възможност на имунната система много рано да разпознава враговете – потенциалната заплаха за нашия организъм.
-         Супресорна -  регулираща интензивността на имунната реакция, предотвратява автоимунните реакции, постигайки баланс на клетъчно ниво. imageЗа разлика от повечето имуностимуланти, които засилват имунната система, и има опасност от хиперактивното й „пришпорване”, Трансфер Фактор е Имунокоректор Той е „интелектът” на имунитета. Именно правилната имунна информация позволява на имунната система ефективно да изпълнява функциите си.  

7.    
Могат ли хора с алергия към млякото и непоносимост към лактоза да взимат
Трансфер Фактор? Трансфер фактор не предизвиква алергически реакции. Обикновено алергиите се провокират от големите млечни белтъчини (имуноглобулин и казеин), които са отстранени от ТФ. Хората, непонасящи лактоза могат все пак да използват до 3г лактоза без каквито и да било негативни последствия. А съдържанието на лактоза в Трансфер Фактор     е на много по-ниски нива от тези.         

8.     Има ли разлика между Трансфер Фактор 
XF
на компанията 4Life и сухата коластра?
Разликите са повече от съществени. Действието на коластрата се дължи на наличието в нея на Трансфер Фактор. Концентрацията на ТФ (активните съставки) е много по-висока в продуктите на 4Life, отколкото в сухата коластра-повече от 50 пъти и затова те са по-ефективни. Тази висока концентрация на активните молекули се постига благодарение на високотехнологичния патентован процес на ултрафилтрация, за който компанията има лиценз. Трансфер ФакторXF лесно се усвоява чрез всмукване, за разлика от антителата и белтъчините в коластрата.  

9.     Безопасен ли е 
4Life® Трансфер Фактор?           ТФ е абсолютно безвредно вещество. В продължение на много години след далечната 1949 г. не е имало нито едно съобщение за появяването на странични негативни реакции при използването му дори в големи дозировки в клинични условия или приема му в продължение на много години.                                     

10.
Съществуват ли научни изследвания и разработки  
относно Трансфер Фактор?
        В течение на годините, изминали от откритието на д-р Лоурънс, са проведени XI Международни конференции и са похарчени над $ 40 000 000 за научни изследвания. Резултатите на които са публикувани в повече от 3 000 научни работи. През 1999 г., на XI – тия Международен конгрес, посветен на Трансфер Фактор, учени от Италия и Франция (Giancarlo Pizza, Caterina De Vinci, Aldopaolo Palareti, Dmitri Viza) представиха резултати от 25 годишни клинични изследвания с Трансфер Фактор в техните лаборатории. Помощ са получили 1 647 пациенти, страдащи от хепатит, херпес, СПИН, автоимунни, онкологични и други заболявания. Като при 1/3 от пациентите периода на наблюдение надминава 20 години. Резултатите от изследванията доказват ефективността от използването на Трансфер Фактор при различни патологии и отсъствието на всякакви признаци на токсичност.          

11.  Кой може да приема Трансфер Фактор?
   
Всеки, който иска да подобри функцията на имунната си система.          

12.   Могат ли бременни жени да приемат Трансфер Фактор?

Дори е препоръчително бремена жена да взима ТФ за да имаimage здраво бебе. От 1949г. до този момент не е постъпвала информация за каквито и да било странични реакции при използвамето на ТФ от бременни жени.          

13.   Може ли да се дава Трансфер Фактор на бебета?

Майката Природа е създала молекулата Трансфер Фактор именно за новородените. Не съществуват възрастови ограничения при приема на Трансфер Фактор XF на деца.          

14.  
Как кърмачета или деца получават ТФ, ако не могат да гълтат капсулите?

Капсулите лесно се отварят и съдържанието им се изсипва в течност или храна. За деца над 2 год. възраст са създадени таблетки за дъвчене.         

15. Защо да взимаме ТФ след като сме получили имунната информация още при раждането?

Трансфер Фактор, който бебето получава от майката, обучава стартираща му имунна система за противодействие на заплахите от околната среда. Производството на ТФ в човешкия организъм спира на 25-годишната възраст. С напредването на възрастта имунната система на човека отслабва. Към 50-годишна възраст тя отслабва 5 пъти. Укрепването на имунната система може да стане решаващ фактор за запазване на здравето и повишаване на качеството на живота.                 

16.    Каква е разликата между Transfer Factor 
XF  и Transfer Factor Plus?
 
image- Трансфер Фактор XF балансира имунната система, играе ролята на инструктор за различните клетки в имунната Ви система. Той й помага да разпознае и унищожи външната заплаха.
- Transfer Factor Plus съдържа и допълнителни съставки, стимулиращи имунната Ви система, повишавайки ефективната работа на имунитета до 437%.      

 

                 17.  Има ли разлика между TФ в инжекция и ТФ на капсули?            
Трансфер Фактор за инжекции се извлича от донорска кръв, а Трансфер Фактор в капсули се извлича от суха коластра. И двата начина имат еднаква положителна ефективност за организма, но оралното приемане улеснява използването на продукта и се избягва вероятността от заразяването.    

18.  
Дали ще  помогне Трансфер ФакторXF 
или Трансфер Фактор Plus при моето заболяване?
Продуктите на компанията 4life Research, съдържащи ТФ са предназначени за поддържане на нормалното функциониране на имунната система, а не за лекарство. Научно е доказано, че между състоянието на нашата имунна система и адаптивните ресурси на организма съществува пряка връзка. Отслабването на имунитета води до развитието на болестите. Силната имунна система помага да се спре заболяването и да се възстанови здравето.                                 
19.  Как Трансфер Фактор реагира на топлина?

Трансфер Фактор съхранява своята активност по време процеса на пастьоризацията. Препоръчва се съхранение на продуктите на сухо и прохладно място. Приемат се с чаша вода. Създателят на добавките на базата на ТФ еimage Доктор Келвин Мак Косланд (Calvin W. McCausland). Преди да се запознае с ТФ, той е създал над 500 вида различни биологично активни хранителни добавки.
"За целият си живот аз  не съм срещнал  нито един продукт, който по своята ефективност може да се качи на същото ниво, както  Трансфер Фактор".    
За въпроси и допълнителна информация:

bulgaria.4life.com/      ID  6799854
www.transferfactor-bg.com/
http://twitter.com/SENNATA7
e-mail:   sennata7@yahoo.com
skype:   sennata7
tel.:   +359 / 888 55 31 55
Natalia Sedova


Гласувай:
5
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 251983
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3150
Спечели и ти от своя блог!
Архив