Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2010 19:00 - ЧУДО - ПРОДУКТ!
Автор: sennata7 Категория: Други   
Прочетен: 11143 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 06.04.2011 09:54


Д-р Попов В.В.

завеждащ терапевтично отделение

на Хабаровскa болница 

              В медицинският живот на нашия град се случи събитие, което може да се нарече сензационно или невероятно. При приемането на природното средство 4Life® Трансфер Фактор Плюс е получено imageдокументално подтвърдено излекуване на онкологичен процес при възрастен човек, на който вече е било късно да се прaви операция. Хирургът-онколог не е бил сигурен в положителният изход на операцията и не можел да даде гаранции за излекуване дори при благоприятно стечение на обстоятелствата след нея. Три месеца приемането на Трансфер Фактор Плюс доведоха до изчезване на злокачествен тумор и образуване на неговото място на малък белег. За непосветени хора като лекар мога да кажа съвсем отговорно, че това е чудо, в което трудно може да се повярва! Почти на всеки здравомислящ човек идва на ум да се усъмни в правилността на диагнозата. В нашия случай тя е подтвърдена по хистологичен начин при микроскопично изследване на структурата на клетките на тумора в лабораторията на онкологичен център.
               От колегите разбрах, че това не е единичен случай в медицинската им практика. С помощта на Трансфер Фактора са излекувани или съществено са подобрили състоянието си много онкологични болни. Получени са удивително положителни резултати в излекуването на много други заболявания, дори нелечими.
             
В продължение на 6 години продуктът Трансфер Фактор (ТФ) е бил изследван в три руски Академии на науките и 2 научно-изследователски института, както и в Московски онкологичен център им. Блохин, където препаратът е получил Национална премия на Блохин. Във връзка с положителните резултати, получени от приема на ТФ, Министерството на Здравеопазването на РФ е издало препоръчително писмо за използването на ТФ в медицинската практика. Защитени са много докторски и кандидатски дисертации по използването на ТФ при различни заболявания. Препаратът ефективно помага или лекува алергични заболявания, СПИН, хепатити В и С, склеродермия, ревматоиден артрит, множествена склероза, болестта на Ауцхаймер, туберкулоза, миоми, мастопатии, захарен диабет и неговите последствия, всякакъв вид микробни, гъбични и вирусни инфекции, а също лекува многобройни форми на исхемична болест и главния мозък, кожни заболявания, включително псориазис, менингит, депресия, остеомиелит, безплодие и най-важното – рак, независимо от локализации и стадий на развитие, нормализира мастния обмен, намаля холестерола. Най-често резултатът настъпва след 10-12 дни, но при сериозни заболявания редно е да се очаква траен положителен резултат след 3-9 месеца непрекъснато приемане на препарата, като при всеки болен периодът на излекуването е индивидуален. Интернет мрежата е пълна с информация за това чудесно средство. За 6 години в Русия няма нито един отрицателен отзив за препарата,  името на който е ТРАНСФЕР ФАКТОР.
               Това не е синтетичен препарат, той ни е подарен от Майката Природа и е извлечен от кравя коластра и/или яйчни жълтъци, които съдържат богата имунна информация за борба с инфекции. Едентичността на Трансфер Фактора при всички гръбначни организми го прави достъпен и полезен за прием от хората. Нарушената функция на имунитета е причината за практически всички заболявания на човека, включително онкологични и атеросклеротични. Тези информационни молекули корегират и препрограмират нарушения имунитет при един болен човек.
image
Практиката на игнориране на коластрата на майката при кърмене на новороденото води до няколко болни поколения. При самото си раждане много хора не са получили имунната информация за защитната функция на имунитета, което прави невъзможно правилното функциониране на тази сложна система и имунитетът остава инфантилен, губейки контрол върху проблемите в организма и допускайки развитието на различни заболявания.  Приемане на продуктите на базата на Трансфер Фактор от такива болни възстановява имунната реакция, повишвайки интелекта на клетките, обучавайки ги, им дава «висше образование». Трансфер Фактор притежава мощно общооздравяващо и подмладяващо действие и се препоръчва най-вече за профилактика на такива сериозни заболявания като онкологични, инфаркт на миокарда, инсулт, грип и много други. Факт е, че не е регистриран нито един случай на тежки заболявания при лица, приемащи Трансфер Фактор с профилактична цел.   www.youtube.com/watch

              Аз не искам да противопоставям Трансфер Фактор на каквито и да било други методи за лечение, но такива ефективни методи до сега просто не е имало. ТФ меко се съчетава със всякакви фармацевтични или химиотерапевтични препарати, подсилвайки тяхното въздействие и премахвайки вредните странични ефекти.
               Прием на Трансфер Фактор води до намаляване на използването на лекарствени средства и фармацевтични препарати. Трансфер Фактор не е лекарство, но действието му води до много по-бързи резултати, трайно оздравяване или подобряване на състоянието на болния.  Медицинското образование е насочено в помощ на фармацевтиката. В повечето медицински учебни заведения не се споменава ползата от билките и хранителни добавки. Лекарите са «кодирани» срещу тяхното използване. Страхувайки се от войната с фармацевтичната индустрия, част от лекарите предпочитат да премълчават фактите за положителното действие на Трансфер Фактора върху човешкия организъм.
              За сега този невероятен продукт се намира в сянка, но съвсем скоро ще извоюва  достойната позиция и ще стане фактор от световно значение! Не изключвам, че 21 век ще стане ерата на Трансфер Фактора!
   image                  С производството на Трансфер Фактора се занимава американската компания «4LifeResearch», която държи патент за производството му. Трансфер Факторът има Международни сертификати GMP и HASSP, подтвърждаващи най-високото и надеждното качество на продуктите на базата на ТФ. Абсолютно безопасен във всякакви дози, днес  той е необходим на всеки човек за лекуване и профилактика на болести във връзка с низкия имунитет и лошата екология.           
               Трансфер Фактор може да се приема в комбинация с други препарати, продължителността на лечение от 10-30 дни до 1година в зависимост от вида и тежестта на заболяването. При сериозни заболявания периодът на лечение може да продължи от 3 до 9-12 месеца. Става въпрос за пълно оздравяване на болния. Дозировката може да се определя самостоятелно или от лекар, спазвайки принципа:
„Дозата може да бъде само недостатъчна и не може да се предозира”. Трансфер Факторът е като хляба – може да се използва когато и колкото искате. Средно терапевтична доза е 6-9 капсули на ден, висока доза – 12-18 капсули на ден. За профилактика се използват 1-3 капсули дневно. Често след оздравяването е необходима поддържаща доза от 1-3 капсули на ден. Стойността на imageлечението е съпоставима с цените на фармацевтичните препарати, често дори е по-низка: 90-300лв. на месец.  Въпросът: „Да взема или да не взема Трансфер Фактор?” може да се перефразира: „ Да бъда или да не бъда здрав?” Да вземеш – означава, че избираш път към оздравяване, да не вземеш – подпомагаш за прогресиране на болестите и съкращаване на живота.
                 Тази статия има за цел информацията за Трансфер Фактора да стигне не само до лекарите, но и до широк кръг на здравомислящи хора,
 дори без медицинско образование.
sennata7.podfm.ru/my/3

За допълнителна информация и въпроси:
bgtf4life.blogspot.com
4life-bg.bulgarianforum.net/
www.a-factor.com

bulgaria.4life.com/      ID 6799854
e-mail:
sennata7@yahoo.com
skype: sennata7
GSM:   +359/888-55-31-55
        
Наталия Седова  Гласувай:
8
01. sluuby - Заинтегува ме
27.12.2010 10:17
Много ми хареса статията, след малко ще Ви пиша емейл - искам да знам малко повече, може би ще се включа. Звучи обещаващо.
цитирай
2. sennata7 - Пишете ми...
28.12.2010 08:23
Пишете ми на е-mail. Ще се радвам да бъда полезна и с удоволствие ще отговоря на всички възникващи въпроси. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 251928
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3150
Спечели и ти от своя блог!
Архив