Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2010 10:49 - Искате ли да носите бремето на болестта?
Автор: sennata7 Категория: Други   
Прочетен: 3497 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 09.03.2011 09:41


           Защо често забравяме, че не сме сами на тази Земя? Паралелно с нас съществува и микро-светът на вирусите, бактериите, гъбичките и паразитите. И те като нас искат да живеят, да се хранят и да се размножават, борейки се за оцеляването си като вид. Затова се разпространяват във всички организми - както животински, така и човешки. Единствената ни защита срещу  бързото размножаване на техните популации са клетките на имунната система.  Добрата й работа осигурява вътрешния баланс. Тя не може да ни избави напълно от тези микроорганизми(а понякога не е и необходимо), но да попречи на активното им размножаване-да. Това е най-важната й задача.
            Защо различните органи или системи се разрушават? По простата причина, че там са нахлули пълчища вируси или бактерии, които безпрепятствено се размножават, разрушават здравите  клетки и образно казано ни “изяждат живи”. imageНие се опитваме да лекуваме съответния орган с лекарства, а не си даваме сметка, че всяка погълната таблетка още повече отслабва нашия организъм и пречи на клетките на имунната система да си вършат работата качествено и пълноценно.
            Имунитет е естествената защита на организма от носителите на чужда информация, съответно и чужд генетичен опит.
             Всеки път, когато чувстваме болка, бързаме да се избавим от нея. Най-лесното е да глътнем някое хапче. Но болката е сигнал за проблем в съответния орган,  че трябва да се вземат дългосрочни мерки за отстраняването на проблема, а не симптома. Ако не беше болката, едва ли щяхме да доживеем и до половината години от сегашната средна възраст за човечеството. Всяко хапче помага с 30% за възстановяването на организма, но с останалите 70% го отслабва и руши. 
            Какъв е изходът тогава? Да наблегнем на природните средства, очистващи организма от шлаки и паразити и укрепващи имунната ни система.
            С всяка погълната таблетка намаляват имунните клетки в тялото, което позволява на чуждата армия, съставена от вируси, бактерии, гъбички и паразити да заеме удобни позиции, откъдето да атакува и разрушава нашите органи и жизненоважни системи. Няколко примера:
          
* Вирусът хеликобактер пилори  причинява язва на стомаха.
         * Вирусът херпес участва в заболяванията атеросклероза, склероза и болестта на Алцхаймер.
          * Хеликобактер пилори  повишава риска от инфаркт (заради цитотоксина).
          * Сърдечните пристъпи и инфарктите се увеличават в сезона на грипа.
          * Инфекциите на отделителната система често предшестват сърдечните пристъпи и нфаркта..image
          * Вирусът херпес
Simles-артрити и артрози, онкологични заболяванания.

            В края на 40-те години на 20-ти век д-р Лоурънс открива в левкоцитите на кръвта молекули, предаващи информация на клетките на имунната система, от което те започват да работят по-ефективно. Той нарича тези молекули фактори на пренасянето или Трансфер Фактори. Тези клетки притежават имунната памет и са способни да възстановят работоспособността на
N-клетките. Те се явяват един вид треньори, техници по поддръжката на имунната ни система. Получавайки ТФ, организмът бързо възстановява активността и ефективността на имунната защита.
              4Life® Transfer Factor™ Bulgaria не е химичен препарат, а е информационна молекула.  До неотдавна тези молекули са се извличали от левкоцитите на кръвта, което прави продукта високо ефективен, но много скъп и приложението му е само венозно.
             Науката се развива постоянно и това води до откриването на много по-удобен, по-евтин и дори по-ефективен начин на извличането на ТФ от коластра. Коластра е прозрачен коктейл от левкоцити. Новороденото инстинктивно се насочва към гърдата и започва да суче. Защо? Дали от глад? Този майчин “коктейл” съдържа цялата имунна информация, необходима на бебето да оцелее в новата за него среда.
             Бабите по селата знаят, че когато една крава се отели, първото мляко се дава на децата, старците и болните? Защо точно на тези хора? Защото децата са все още със слаба, старците са вече със слаба, а болните пък са със срината имунна система. Питате ли се, как точно на Вас ще помогне Трансфер фактор?
a-factor.com/
             ТФ е идентичен при всички гръбначни същества.
С помощта на свръх-скоростни центрофуги се отделят молекулите на Трансфер фактора от големите белтъчни молекули и всички други съставки на млякото като: казеин, имуноглобини, лактоза, мазнини. Така остава Трансфер фактор, очистен от алергените. Хората, страдащи от непоносимост към млякото и млечните продукти, също могат да използват продукта за укрепване на имунната си система.
             Трансфер фактор едновремено активира натуралните килъри(
N-клетките), които ни защитават от онкологиите и различни вируси, и клетките-супресори, които корегират имунната система и не допускат автоимунни заболявания и алергии. 4Life® Transfer Factor™ Bulgaria
             Съвременната цивилизация стремително бързо руши нашето здраве посредством психологическите натоварвания, замърсената екологична среда, стреса, резките климатични промени и часови пояси, некачественото хранене, изобилието от консерванти и изкуствено синтезирани витамини. Нека не забравяме и безразборното използване на медикаменти с химически произход, които допълнително снижават работоспособността на имунната ни система и създава огромни количества болни хора.
               4Life® Transfer Factor™ Bulgaria не е панацея, но е ефективен и надежден натурален продукт, създаден от самата природа. А това, че той решава успешно здравословните проблеми е доказано чрез отличните  резултати на хиляди хора. Искате ли да носите бремето на болестта? Чувствате ли се удобно с Вашите болежки? Ако отговорът Ви е „НЕ”, обърнете се към човека, който Ви е подал тази информация. Той цени Вашето здраве!
video.mail.ru/mail/sennata7/_myvideo/13.html 

За допълнителна информация:   www.a-factor.com
www.4life.com/     ID 6799854
www.facebook.com/4life.bg
   www.transferfactor-bg.com/
Skype:   sennata7   
e-mail:   sennata7@yahoo.com  
  
+359/888-55-31-55
Natalia Sedova




Тагове:   здраве,   вируси,   бактерии,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 298077
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив