Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2010 18:05 - На светофара...
Автор: sennata7 Категория: Други   
Прочетен: 4994 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 23.08.2012 20:17


             Веднъж пътувайки с моята малка количка, спрях на един светофар, а до мен спря страхотен мерцедес. Осъзнавам, че правя реклама на марката, но определано привличаше погледи, разбира се, и моя поглед също бе привлечен от колата, докато не погледнах „задволанното същество”. Това прекрасно момиче с невероятно скъпата си кола се държеше за главата, търкаше си слепоочията. imageВидимо то много страдаше и тогава аз усетих нейната болка. В следващия момент получих прозрение – моята глава не се обажда вече няколко месеца! Просто не го бях забелязала! А ми да!!! Нямам главоболие, което ме мъчеше и не помагаха никакви обезболяващи, синузитът вече не се обажда, болките в кръста намаляха и се появяват време от време и то в много лека форма, а преди бяха постоянни и силни. Зрението ми се подобри, предменструалния синдром изчезна, сънят ми стана по-качествен – спя по-малко, но се наспивам и се събуждам отпочинала. Господи! Колко е хубаво нищо да не те боли!

            Дали от Тransfer Factor? Определено, ДА.
 
image

   Мислeх си, че съм здрава... Е, да, редовно ме мъчеше главоболие, но в чантата си имах няколко вида обезболяващи – от едното като не олекне, ще взема друго, трето - каквото помогне. Синузитът ми беше възпален от близо една година, но какво толкова - бягах на физиотерапия, която вече не помагаше, винаги имах кърпички и капки за носа. От време на време получавах кръвоизливи от гласовите струни, карах тежек предменструален период, но не се опклаквах – има хора с много по-сериозни проблеми от моите...

        Започнах да взимам Transfer Factor от любопитство, тъй като интересни неща четох за него.  Още първите дни забелязах, че сънят ми се подобри, станах по-бодра, по-спокойна и светът от „ черно – бял” се превърна в „цветен”.  На деветия ден установих, че откакто пия Transfer Factor не съм получила нито един кръвоизлив в гърлото...  Следващата седмица и синузитът вече не ме притесняваше толкова. 

        Сега се чувствам по-здрава, по-спокойна от всякога! Но най-приятното чувство, което ми дава Transfer Factor е съзнанието, че семейството ми е защитено. Вируси, паразити, СТРЕС, алергия,  хипертония,   бронхопневмония /за 5 дни без медикаменти/, акне, предменструален синдром, сърдечни и стомашни проблеми, синузит, излишно тегло  – тава са само част от здравословните проблеми, които решихме в нашето семейство. Взимайки Тransfer Factor профилактично, ние, разбира се, че се разболяваме, но болестта преминава много по-бързо и в много по-лека форма.
                 Бъдете здрави Вие и Вашето семейство!

За допълнителна информация:
www.4life.com/    ID 6799854
www.facebook.com/4life.bg
bgtf4life.blogspot.com/
e-mail:   sennata7@yahoo.com
skype:  sennata7
+359/888-55-31-55
a-factor.com
Natalia Sedova






Гласувай:
4



1. анонимен - ПОЗДРАВ
29.04.2010 18:14
ВЯРВАМ В ТОВА КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ.АЗ СЪЩО ПОЛЗВАМ ПРОДУКТА .ОТЛИЧЕН Е.ТОВА Е ЧУДО ,РАЗКАЗВАЙТЕ НА ХОРАТА
цитирай
2. dobsun - м даааа,
24.05.2010 19:50
смятам и аз да пробвам от това чудо. Поздрави и успехи :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 298053
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив