Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2011 10:53 - Тайната на Успеха
Автор: sennata7 Категория: Бизнес   
Прочетен: 4463 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 03.07.2011 06:35


 

"Тайната на успеха в живота е в това, да бъдеш готов

 да се възползваш от шанса, когато той почука на вратата ти"

 Бенджамин Дизраели .

              По цял свят се разраства направлението Wellness. Това е новата философия на просперитета на човека във всички сфери на живота ни – физическата, духовна, материална и ментална.  Wellness не е каприз, а е закон за постигане на успеха, изискван от времето, в което живеем. Направленията в  бизнеса, които работят за решението на тези важни въпроси, в близките няколко десетилетия ще се намират в развиваща се ниша. Това е много ВАЖНО!
          
Компанията 4Life Research работи в направлението Wellness на принципите на MLM (Multi Level Marketing). Млада, бързо развиваща се американска мегакомпания, която привлече учени, експерти и бизнесмени, нестандартно мислещи, ориентирани към Успех, виждащи перспективи в реализацията на общи идеи, както за продукта, така и за развитието на бизнеса. В основата си 4Life Research има три принципа: Наука, Успех, Свобода. 
 

Партнирайки с компанията, вие получавате възможност едновременно да подобрявате здравето  си и да си създадете финансовата свобода, стартов капитал за бъдещите поколения, получавайки безрисков бизнес - модел.

1. Решение.

Искате ли промяна? Обичате ли да работите с хора? Искате ли да помагате на другите? Мислили ли сте за бъдещето си – годините минават, а вие тъпчете на едно място? Какво ще стане, когато няма да можете да извършвате активна трудова дейност? Устройва ли ви вариантът с държавната пенсия? Харесва ли ви да бъдете зависими от решенията на правителството, световната криза и други външни обстоятелства?

Класическият Мрежов маркетинг, който предлага нашата компания, е информационна потребителска саморазвиваща се структура. Самите потребители изграждат бизнес-структурата, без да са необходими продажби. Между Компанията и Клиента няма посредник. Инвестициите в здравето ви се превръщат в бизнес-инвестиции! Такава маркетинг-система е много по-ефективна от директните продажби.  Ние не сме търговци на продукт, а партньори в бизнеса. Ние предлагаме  не «допълнителни доходи от продажбите на продукта», а да повишите качеството на живота си, осигурявайки си пасивен доход, достойни старини, наследство на децата. 

2. Как да започнете?

В МЛМ човек прави само 3 неща:
1.Използва продуктите за себе си и семейството си и разказва за получените резултати. 
2.Привлича хората, разказвайки за възможностите, които предлага компанията: Здраве и Бизнес.
3.Обучава хората да правят същото за да управляват сами живота си.
o Крачка 1
Сключвате споразумение за партньорство с Компанията 4Life, започвате да използвате Трансфер Фактор за себе си и близките си.
o Крачка 2
Привличате 8 партньори в бизнеса. Обучавате ги на това, което вече сте научили, помагате им да привлекат и да обучат своите 8 бизнес-партньора.
o Крачка 3
Следвайки системата и правилата на бизнеса, осигурявате си саморазвиваща се мрежа от потребители. Бизнесът ви вече работи. В екипа ви има 72 човека, месечният ви доход е $ 1616. И така групата се развива, а вие помагате за нейното развитие.

Реално компанията изплаща в мрежата 56% от печалбата си.

Може би, някой не вярва. Аз повярвах. Животът ще покаже, кой е прав. Това, което виждам като резултат от свършената работа, ми харесва.
image
Не изпускайте шанса за построяване на голяма структура в надеждна международна  МLМ-компания! Вие можете да бъдете сигурни, че независимо от това, дали само  ще ползвате великолепните продукти за здраве, или искате да си увеличите доходите, а може би търсите предизвикателства и ние ще ви подкрепим! Щедрите бонуси ще ви стимулират да вървите напред.

Маркетинг плана на 4Life Research е признат за най-добрия от конкурентните компании!

 


3.Поддръжка на структурата 

Известно е, че победителите побеждават, защото се хващат и правят това, което не желаят да правят  губещите. МЛМ целенасочено използва човешката потребност за споделяне. Доволните потребители разказват, споделят. Мрежовия маркетинг се основава на работата с хора.

Хенри Форд : Да се съберем заедно е начало,
                         Да останем заедно е прогрес,
                         Да работим заедно е успех!
 

- Вие  можете  да минимизирате  работното си време и максимизирате  дохода си, привличайки голям брой  хора (клиенти и бизнес-партньори).
- Затова, че  сте станали връзката между компанията и вашите познати, получавате процент  от пазаруването  в структурата ви.

Желая ви да започнете пътуването си в света на МLМ. Вие получавате подкрепа от информационният си спонсор, екипа и компанията «4Life Research».
sennata7.blog.bg/biznes/2011/02/02/robyrt-kiiosaki-i-donald-trymb-za-mlm.678042

Нека мечтите ви да се сбъднат!

ЗДРАВЕ - ДОХОД – КАЧЕСТВЕН  ЖИВОТ
Бил Клинтън за MLM   vbox7.com/play:596a8835

За допълнителна информация:  bulgaria.4life.com/   ID  6799854
e-mail:  
sennata7@yahoo.com
skype: sennata7
Natalia Sedova
+359 888 55 31 55






Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 297424
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив