Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 09:56 - Робърт Кийосаки и Доналд Тръмп за МЛМ
Автор: sennata7 Категория: Бизнес   
Прочетен: 8811 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 21.03.2011 10:39


 Робърт Кийосаки и Доналд Тръмп за МЛМ

                       Робърт Кийосаки:

"Квадранта на ПОТОЦИТЕ ПАРИ" е най-важната от книгите ми за хора, които искат да направят промяна в живота си. Някои от термините използвани тук, саimage свързани с буквите от този Квадрант:
E-наемeн работник
S-самоназначен, специалист или собственик на малък бизнес
B-собственици на голям бизнес,
като Доналд Тръмп
I-инвеститор
 
Защо Мрежов Маркетинг?
Когато за пръв път чух за MLM(Multi Level Marketing), бях твърдо против. Но след като отворих съзнанието си, започнах да виждам предимствата, които предлага. Дългосрочният успех в живота е отражение на израстването ти, житейски опит и личните качества.
МLМ компаниите
предлагат обучение за личностно развитие. Традиционното образование учи Ви, как да бъдете в квадрантите на E и S, което е страхотно, ако искаш да прекараш живота си в тези квадранти. Повечето Магистърски програми по Бизнес Администрация, подготвят студентите си за високоплатени служби в корпоративния свят, но като E, а не като B.
Аз препоръчвам Мрежовия Маркетинг. Препоръчвам тази индустрия на хората, които искат промяна и искат да получат необходимото обучение за придобиване на умения и поведение, за да успеят в квадрант- B.

Да бъдеш предприемач и да построиш бизнес в квадрант-B е едно от най-трудните предизвикателства, с което човек може да се захване. Причината повечето хора да бъдат в квадранти E и S е, че просто тези квадранти изискват по-малко от квадрант Б. Както се казва: "Ако беше лесно, всеки щеше да го направи." Трябваше да се науча как да преодолявам съмненията в себе си, стеснителността и страха от отхвърляне. Tрябваше да се науча как да се изправям на крака и да продължа напред когато се проваля. Това са някои от индивидуалните особености, които човек трябва да развие, ако иска да успее в бизнес от квадрант B, без значение дали това е франчайзинг, мрежов маркетинг или друг бизнес.
Важно личностно умение, което се изисква за всеки един от бизнесите в квадрант B е - водачеството. Способни ли сте да преодолеете страховете си и да помогнете на другите да преодолеят своите страхове, за да бъде свършена работата? На това умение ме научиха морските пехотинци. Като военноморски офицери, беше задължително да бъдем способни да водим другите в битка, въпреки че всички се ужасявахме от смъртта.

                         Защо Мрежов Маркетинг?image
    Отговор на Доналд Тръмп:


Маркетингът е мощно оръжие, а мрежовия маркетинг може да увеличи тази мощ, ако сте мотивиран. Просто казано, погледнете един продукт и махнете от него разходите за реклама. От вас зависи да направите маркетинга и рекламата. Това е нещо голямо, но може да се постигне ако имате достатъчно страст да поемете нещата в свои ръце, а импулса и мотивацията ви да достигат все по-високи нива. Изисква се предприемачески дух и постоянство.

Друг важен аспект на мрежовия маркетинг е, че в същината си е - Общуване. Умението да се общува е задължително. Бъдете отговорен за нещата които казвате за продукта и компанията. Поведението "Мога да го направя" ще Ви заведе към УСПЕХА.

         Срещам много хора от квадранта S, специалистите или собствениците на малък бизнес, които искат да се разрастнат, но просто им липсват водачески способности. Никой не иска да ги следва. Къде ще откриете бизнес, който инвестира времето си във вашето образование, вашето личностно развитие и построяването на ваш собствен бизнес?
Мрежовият Маркетинг е Бизнес от Квадрант B
. Има ли вътре във Вас един богат човек, готов да излезе навън? Готов ли сте да допуснете парите в живота си?
                
Мрежовият маркетинг не е ли пирамидална схема?
Често ме питат дали мрежовият маркетинг е пирамида. Моят отговор е че истинските пирамидални схеми са корпорациите.
Корпорацията има само един човек на върха и всички са отдолу-заместници, служители. Истинският мрежов маркетинг е точно обратното на традиционния бизнес модел. Мрежовият маркетинг е създаден да ви отведе до върха, а не да ви държи на дъното. Истинският мрежов маркетинг няма успех, докато не отведе хората до върха.

МЛМ ще инвестира в теб докато ти не станеш успешен. В корпоративният свят, ако не си успешен след шест месеца или година, често си уволнен. В мрежовият маркетинг, докато имаш желание да влагаш време, повечето компании ще работят с теб в твоето развитие. В крайна сметка те искат да си на върха.


За допълнителна информация: bulgaria.4life.com/ ID 6799854
  e-mail: sennata7@yahoo.com
skype:   sennata7
Natalia Sedova
  +359/888-55-31-55




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sennata7
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 298178
Постинги: 38
Коментари: 31
Гласове: 3152
Спечели и ти от своя блог!
Архив